Tarsus Rotary Kulübünün Meslek Hizmet Ödülleri

Tarsus Rotary Kulübünün Meslek Hizmet Ödülleri


MERSİN (A.A) - Tarsus Rotary Kulübünün geleneksel Meslek Hizmet ödülü, ilçede görev yapan 2 kadın avukata verildi.
     Rotary Kulübü Başkanı Figen Karail, bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ödülü topluma hizmetleriyle öncülük edip, örnek olan ve alanında başarılı kişilere verdiklerini söyledi.
     Rotary Kulübünün en saygın çalışmalarından birisi olan Meslek Hizmet ödülüne bu dönem, çevre bilinci ve çocuk hakları konusundaki hizmetleri ve seminerleri nedeniyle Avukat Tülay Sevgi Can ve Kadın Hukuku konusundaki çalışmaları nedeniyle Avukat Ünzile Kuru Küçükönerin layık görüldüğünü belirten Karail, Topluma ve meslektaşlarına örnek olup, hizmet eden, mesleğinin gelişmesine katkıda bulunan iki avukat arkadaşımız, kulübümüzün meslek hizmet ödülüne layık görülmüştür. Kendilerini kutluyoruz dedi.
     Rotary Kulüpleri 2430. Bölge Guvernörü Murat Öz ise, toplumda ve çeşitli meslek dallarında başarılı çalışmalar yapan kişi veya kuruluşları motive etmek, bu uğraşların gururunu ve onurunu paylaşmak için her yıl ödül verdiklerini belirterek, Meslek Hizmet ödülünün son derece anlamlı bir ödül olduğunu ifade etti.
     Avukatların plaketlerini takdim eden Murat Öz, çalışmaları nedeniyle Figen Karaile barışı simgeleyen güvercin şildi verdi.
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsus Rotary Kulübünün Meslek Hizmet Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER