Tarsusta yolda bulunan çantanın sahibine teslim

Tarsusta yolda bulunan çantanın sahibine teslim edilmesi -Belediye Başkanı Kocamaz, içinde yaklaşık 2 bin lira değerinde altın bulunan çantayı sahibine ulaştıran işçiyi, bin TL ile ödüllendirdi


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, içinde yaklaşık 2 bin lira değerinde altın bulunan çantayı sahibine ulaştıran belediye işçisini, bin TL ile ödüllendirdi.
     Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Kocamaz, hizmet binasında düzenlenen ödül töreninde, herkesin Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Murat Yüceli örnek alması gerektiğini belirtti.
     Bir belediye çalışanının mesaide olmamasına rağmen, bulduğu çantayı belediye ve emniyet yetkililerine bildirmesinin onurlu ve şerefli bir davranış olduğunu vurgulayan Kocamaz, Bu davranış belediyemiz açısından da önemli. Yıllardır üzerinde durduğumuz bir konu hayata geçti. Yanlış iş yapanlara örnek olacak şekilde böyle onurlu ve şerefli bir davranış gösteren personelimizi tebrik etmek ve ödüllendirmek yönetim olarak asli görevlerimizdendir ifadelerini kullandı.
     Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayanın da belediye işçisini aradığını ifade eden Kocamaz, Yücele bin TL ödül verdi.
     Yücel, Tarsustaki Şelale Bulvarında yürürken yol kenarında içinde yaklaşık 2 bin lira değerinde 6 çeyrek altın, 1 altın yüzük ve 1 çift altın küpe bulunan küçük bir çanta bulmuş, Temizlik İşleri Müdürü Ali Bağrıka teslim ettiği çanta, yapılan araştırmalar neticesinde sahibi olduğu belirlenen Gülüzar Cana (71) 24 Ağustosta tutanakla teslim edilmişti.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Veli Gürgah/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Tarsusta yolda bulunan çantanın sahibine teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER