Kepezpark Varsak Projesi hayata geçirilecek

Kepezpark Varsak Projesi hayata geçirilecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, Kepezpark Varsak Projesi kapsamında içinde çizgi film ve masal kahramanlarının maketlerinin olduğu 5 dönümlük masal parkı ile 2 dönümlük temalı oyun parkı inşa edecek.
     Kepez Belediyesi, Antalyanın ilk kapalı tam olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu, 46 dönümden oluşan Kepezpark Varsak Projesi kapsamında misket oynama, ip atlama gibi geleneksel oyunların ve Tom ve Jerry, Casper, Pepee, Caillou, Sünger Bob gibi çizgi film karakterinin 1 ve 2 metre boyutlarındaki maketlerin yer aldığı oyun parkı inşa edileceğini belirtti.
     Süleyman Demirel Bulvarında eski Varsak Stadının olduğu alana yapılacak projede Külkedisi, Keloğlan, Nasreddin Hoca gibi masalların sanatsal çalışmaları anlatılacak. Projede 2 dönümlük arazi üstüne inşa edilecek, dinozor salıncak, timsah kaydırak gibi mobilyaların olacağı temalı oyun parkı da bulunacak.
     Proje kapsamında ayrıca FIFA standartlarına uygun 500 kişilik açık tribünleri ve soyunma odaları olan 45x25 metre boyutlarında 2 adet sentetik çim futbol sahası ile FIBA kurallarına uygun 2 adet basketbol sahası, gençlik merkezi, 4 adet cep sinema salonu da inşa edilecek.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak Projesini, geleceğin güneş yüzlü çocuklarına ve gençlerine armağan ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezpark Varsak Projesi hayata geçirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER