Tarsusta Cumhuriyet Kupası futbol turnuvasının kuraları

Tarsusta Cumhuriyet Kupası futbol turnuvasının kuraları çekildi


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 14ncüsü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupası futbol turnuvasının kuraları çekildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Meclis salonunda yapılan kura çekimine, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tertip komitesi ve 10 amatör takımın temsilcisi katıldı.
     Kocamaz, yaptığı açıklamada, başarılı bir turnuva geçmesini dileyerek, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesini istedi.
     Fair-Play çağrısında bulunan Kocamaz, Düzenlediğimiz turnuva sonunda kentimizdeki amatör takımlara malzeme yardımında bulunuyoruz ifadelerine yer verdi.
     Turnuvaya Kanalspor, Reşadiyespor, Berdanspor, Tarsus İdman Yurdu, Tarsusspor, Yıldırımspor, Tarsus Gençler Birliği, Tarsus Gücü, Kavaklıspor ve Tarsus Belediyesporun katılacağı ve açılış maçlarının 27 Eylül Perşembe günü Kanalspor- Berdanspor Mithatpaşa Semt sahasında, Tarsusspor-Tarsus Gençlerbirliği arasında Yunus Emre Spor tesislerinde kaydedildi.
     Turnuva eleme usulü yapılacağı ve turnuva sonunda 10 amatör takım dışında işitme Engelli futbol takımı olan Mavi Boncuk Spora da forma, eşofman, krampon, tozluk, tekmelik ve futbol topundan oluşan malzeme yardımında bulunulacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Tarsusta Cumhuriyet Kupası futbol turnuvasının kuraları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER