Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine

Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine diş taraması


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde özel bir okulun ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri ağız ve diş sağlığı taramasından geçirildi.
     Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktorlarından İlkay Akün tarafından Özel Kardelen Koleji ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine ağız ve diş sağlığı kontrolleri yapıldı.
     Diş Hekimi İlkay Akün ağız ve diş kontrollerinden önce Özel Kardelen Koleji 1. sınıf öğrencilerine ağız ve diş sağlığı konusunda bilgiler verdi.
     Akün, minik öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, Her yemekten sonra mutlaka dişlerinizi fırçalamanız gerekmektedir. Okulda bulunduğunuz zamanlarda dişinizi fırçalayamazsanız eğer her yemekten sonra mutlaka ağzınızı su ile çalkalayın. Eğer yiyecekler dişlerinizde kalır ise dişleriniz çürür ve yemek yerken zorlanırsınız. Bu yüzden mutlaka her yemekten sonra dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Ayrıca her gün bol bol süt içip peynir yemelisiniz dedi.
     Akün daha sonra ise tüm öğrencilerin ağız ve diş kontrollerini yaparak, öğrencilere diş fırçası hediye etti.
     Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı ise ana sınıfları ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için bugün ağız ve diş sağlığı kontrollerinin yapıldığını ve önümüzdeki günlerde ise minik öğrencilerin göz muayenesi olacağını söyledi.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER