Tarım işçileri ve depremzede ailelere ziyaret

Tarım işçileri ve depremzede ailelere ziyaret


ADANA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Neslihan İpek Kobaner ve Adana Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, Karataş ilçesine bağlı Tuzla beldesindeki tarım işçisi ve depremzede aileleri ziyaret etti.
     Gezi programlarına Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıçı ziyaret ederek başlayan Kobaner ve Selamet, ardından Belediye Başkanı Fatih Balıkçıyla da bir araya gelerek, ilçenin durumuyla ilgili bilgiler aldı.
     Kobaner ve Selamet, Vanlı depremzedeleri, misafir edildikleri Maliye tesislerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinledi, ardından tarım işçisi ailelerinin yaşadığı Tuzladaki çadırlarda incelemelerde bulundu.
     Yolların mucurla kaplandığını, çocuklara yönelik mini park, temel ihtiyaçları olan banyo ve tuvaletlerin yapıldığını gören ve vatandaşlarla sohbet eden Kobaner ve Selamet, eksikliklerin giderilmesi için de çalışmalar başlatılacağını ifade etti.
     Kobaner, bakanlığın koyduğu hedeflere ulaşmak için ekibiyle birlikte var güçleriyle çalıştığını belirterek, El ele vererek bütün sorunları arkada bırakıp, aydınlılık bir Türkiyeye kavuşacağız. Buradaki çocukları eğitime kazandırmak için ailelere ekonomik yönden destek vereceğiz. Bunu ayni ve nakdi yardım hizmet modeliyle sağlayabiliriz ifadeleri kullandı.
     (ZHL-AG)
<< Önceki Haber Tarım işçileri ve depremzede ailelere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER