Denizli Belediyesi, kalite belgesi aldı

Denizli Belediyesi, kalite belgesi aldı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi, TS EM ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası aldı.
     Denizli Belediyesinin Kalite Yönetim Sertifikası alması nedeniyle Denizli Belediye Meclis Salonunda tören yapıldı. Törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.
     Zolan, burada yaptığı konuşmada, Mart 2011de 50 kişiyle başladıkları çalışmalar sonucunda kalite belgesini almaya hak kazandıklarını söyledi.
     Çalışanların olağanüstü gayret sarf ettiğini ifade eden Zolan, Bu belge benim şahsıma verilmiş bir belge değildir. Başkan, yardımcısı, meclis üyeleri, müdürleri ve tüm çalışanlara verilmiş olan bir belgedir. İnşallah bu kalite yönetim belgesinin gereklerini kendimizi yenileyerek sürdüreceğiz. Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli, daha hızlı, düzgün ve güzel hizmet verebilmek dedi.
     Birleşik Belgelendirme Servisi A.Ş (BBS) Ege Şubesi Müdürü Tansel Namlıses ise belediyenin tüm birimlerinin incelenerek kalite yönetim şartlarına uygunluğunun onandığını kaydetti. Namlıses, Kalite bir gönüllülük işidir ve siz ilk adımını attınız, size tebrik ediyorum dedi.
     Denizli Belediyesi, 17-18 Nisanda BBS firması tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda TS EM ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası almaya hak kazanmıştı.
     (MUS-RMZ)
<< Önceki Haber Denizli Belediyesi, kalite belgesi aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER