Suşehrinden kısa kısa

Suşehrinden kısa kısa -İlçedeki okul taşıtları denetlendi -Karla mücadele çalışmaları devam ediyor


SİVAS (A.A) - Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, okul taşıtlarının, okul servis araç yönetmeliğine uygun olup olmadığını denetledi.
     Ekipler, Suşehri Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde toplanan 62 okul minibüsünde yaptığı denetlemelerde, servislerde, cam ve çerçevelerin sabitliğine, Okul Taşıtı ve Dur yazısıyla, ilk yardım çantası ve trafik setinin bulunmasına dikkat etti.
     Denetimlerde, araçlarında eksiklik görülen minibüs şoförleri uyarılarak, eksiklerin giderilmesi istendi.
    
     -Karla mücadele-
    
     Suşehri İlçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar nedeniyle ulaşıma kapanan ilçeye bağlı Taklak köyü Ağıl mezrasının yolunu yeniden açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
     Kar kalınlığının yüksek kesimlerde yaklaşık 2 metreye kadar çıktığını belirten yetkililer, İlçe Özel İdaresi olarak vatandaşları mağdur etmemek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
    
     -Belediye Başkanı Selden Mevlit Kandili mesajı-
    
     Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Mevlit Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Sel, bu günlerin önemli olduğunu ve değerlendirilmesi gerektiğini aktararak, Bugün hepimiz peygamber efendimizi anlamaya, onun engin sevgi ve hoşgörüsüne, izzet ve keremine, rehberliğine her zamankinden fazla muhtacız. Bu mübarek gecelerin, onu ve hayatını anlamak için erişilmez fırsatlar olduğunu biliyoruz. Mübarek gecenin tüm dünyada sevgi, barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diler, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mevlit Kandilini tebrik ederim ifadelerini kullandı
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Suşehrinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER