Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -Renksiz Kumbara kapsamında köye yardım yapıldı


SİVAS (A.A) - Suşehri Ticaret Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencilerince ilçeye bağlı köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere destek amacıyla başlatılan Renksiz Kumbara projesi kapsamında Karalar Köyüne yardım malzemesi bağışlandı.
     Öğrencilerin ilçe esnafından topladıkları giyim, kırtasiye, kitap ve defterden oluşan malzemeler ilçeye bağlı Karalar Köyünde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere köy muhtarı Sebahattin Uğura teslim edildi.
     Suşehri Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Şevki Yüksel, projeyle eğitime daha çok katkı sağlamak amacıyla, Suşehri ilçe merkezine bağlı Karalar Köyü İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitim kalitesinin geliştirilmesi için giyim, kırtasiye, kitap, defter yardımında bulunduklarını söyledi.
     Köy muhtarı Sebahattin Uğur ise Suşehri Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin bu örnek davranışı bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizi unutmayarak eğitim kalitesinin artması için çaba gösteren ve onları yalnız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     -Suşehri Belediyesi Meclis Toplantısı yapıldı-
    
     Suşehri Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi.
     Toplantı, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Sedat Sel Başkanlığında yapıldı.
     Sel, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe içme suyu şebeke hattının yenilenmesiyle ilgili hazırlanan yüzde 50si hibe, yüzde 50si ise 15 yıl vadeli içme suyu şebeke hattı yenileme projesinin ihale aşamasına geldiğini söyledi.
     Yaklaşık 12 milyon değerindeki projesinin Suşehri için önemli bir yatırım olduğunu belirten Sel, çalışmaların devam ettiğini dile getirerek, şunları aktardı:
     İster istemez birtakım aksaklıklar oluyor. Bunu hiç büyütmeye gerek yok. Çünkü bir yatırım, bir hizmet yapılıyor. Bu hizmet yapılırken aksaklıklar ister istemez oluyor. Bu nedenle halkımızın biraz sabırlı olmasını istiyoruz. Çünkü kısa süre içerisinde içme suyu hattı başlayacak. Bu çalışma yapılırken de su kesintileri yaşanacak. Bu da sabırla çözülecek.
    
     -Suşehri Belediyespor antrenmanlara başladı-
    
     Sivas Amatör Birinci Kümede mücadele eden Suşehri Belediyespor futbol takımı çalışmalara başladı.
     Suşehri İlçe Stadyumunda, Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon çalıştı.
     Antrenmanı izleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, takıma yeni sezonda başarılar dileyerek, Futbolda güzel başarı yakalamayı hedefliyoruz. İnşallah bu sezon güzel yere geleceğimizi ümit ediyorum. Tüm Futbolculara çalışmalarında başarılar diliyorum diye konuştu.
     Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu ise yeni transfer ettikleri futbolcularla iyi çalışmalar yapacaklarını belirterek, İnşallah kısa süre içerisinde çevre ilçe takımlarımızla hazırlık maçı yapacağız. Başarı çıtamızı yükselteceğiz dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER