Sumbasta köy okulu öğrencilerine kitap dağıtıldı

Sumbasta köy okulu öğrencilerine kitap dağıtıldı


OSMANİYE (A.A) - Sumbasta, Sosyal Destek Programı (SODES), kapsamında köy ilköğretim okulu öğrencilerine kitap dağıtıldı.
     Kaymakam Selçuk Yosunkaya, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kırpık ve SODES Koordinatörü Yusuf Yılmaz ile birlikte Küçükçınar İlköğretim Okulunda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan kitap dağıtım törenine katıldı.
     Yosunkaya, yaptığı konuşmada, geleceğin büyükleri olan öğrencilerin iyi bir eğitim öğretim görmesi için devlet olarak her zaman gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.
     SODES ile Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı kaynaklarınca alınan kitapların öğrencilerin sınavlarda başarısına büyük etkisi olacağına inandığını ifade eden Yosunkaya, Çocuklarımıza verdiğimiz SBS hazırlık kitapları onlara büyük fayda sağlayacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki çocuklarımız bu dağıtmış olduğumuz kitapların hakkını vereceklerdir. Sumbasta eğitim alanında güzel başarılar elde edeceğiz dedi.
     Program sonunda öğretmenlerle yemek yiyen Kaymakam Yosunkaya, okul bahçesi düzenlemesinde görülen bazı sıkıntıların giderilmesi için Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince çalışmaları başlatıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Sumbasta köy okulu öğrencilerine kitap dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER