Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğlu, evde bakım hizmeti

Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğlu, evde bakım hizmeti alan yaşlıları ziyaret etti


AMASYA (A.A) - Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, evde bakım hizmeti alan yaşlıları ziyaret etti.
     Yenidoğan Mahallesinde yalnız yaşayan ve evde bakım hizmeti alan Raziye Engini (72) ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Sarıfakıoğulları, Enginin ihtiyacı olan buzdolabının alınması için talimat verdi.
     Sarıfakıoğulları, bir yıldır devam eden projenin hizmet alan vatandaşların memnun kalmaları halinde tekrarlanacağını belirterek, şöyle dedi:
     Bu proje ile 50 yaşlı vatandaşımızın ve evlerinin bakım, temizlik ve ev tadilatlarını yaptırıyoruz. Yaşlılarımızı mutlu oldukları ikametler ve komşu ortamlarından ayırmadan bu hizmetleri veriyoruz. Çünkü kendi evlerinde daha huzurlu olduklarını tespit ettik. Görevlendirdiğimiz 2 bayan arkadaşımız ev temizliklerini yaparken, banyo, berber, sağlık gibi vücut bakımlarını da yaptırıyoruz. Ayrıca ev eşyası, gıda ihtiyaçları gideriyor, tadilat gerektiren evlerinin de tamiratını yaptırıyoruz.
     Yaşlıların kimseye muhtaç olmadan ve sağlık içinde yaşamalarını devlet olarak sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Sarıfakıoğulları, Projenin ana amacı budur. Bu proje ile yaşlılarımıza olan borcumuzu ödüyoruz. Onların maddi ve manevi sıkıntılarını el birliğiyle gidermek için gayret gösteriyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğlu, evde bakım hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER