Suluova Belediye Meclisi 2013 yılının ilk

Suluova Belediye Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi


AMASYA (A.A) - Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz başkanlığında 7 gündem maddesi ile toplanan Belediye Meclis Üyeleri 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.
     Boz, meclis çalışmalarında yoğun ve verimli bir yılı geride bıraktıklarını belirterek tüm meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına yeni yılın hayırlı olmasını diledi.
     Toplantı sonunda Meclis gündeminde öne çıkan iki madde hakkında açıklamalarda bulunan Boz, şunları kaydetti:
     İlçemize yeni yapılacak olan 100 yataklı hastanemizin arsasında yapılması gereken plan değişikliği meclis üyelerimiz tarafından kabul edildi. Böylelikle plan değişikliğiyle birlikte kamulaştırmasının tamamlanmasının ardından yeni hastanemizin ihalesi mart ayında yapılabilecek ve haziran ayında da inşası için ilk kazma vurulabilecek. Ayrıca ilçe dışına ürün pazarlayan tüccarlarımızın belediye yaş meyve ve sebze halinden giriş ve çıkış yaparak hal müdürlüğümüze rüsum bedeli ödemeleri konusundaki gündem maddesine de meclisimiz onay verdi. Böylelikle tüccarlarımızın dış bölgelerde ceza yememelerine ve rüsum bedellerinin ilçemiz ekonomisine kazandırılmasına katkı sağlanmış olacak. Bu iki önemli maddeyi oy birliğiyle onaylayan meclis üyelerimize teşekkür ederim.
     Toplantıda 7 gündem maddesinden 5i meclis üyelerinden onay alırken, 2 madde ise bir sonraki toplantıya ertelendi.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Belediye Meclisi 2013 yılının ilk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER