Soçi

Soçi-Trabzon arasındaki uçak seferleri yeniden başlayacak -TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: Bölge ülkelerine ulaşım imkanlarının genişlemesi, her açıdan bölgemize ve ilimize önemli katkılar sağlayacaktır


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Rusya Federasyonunun Soçi kenti ile Trabzon arasındaki uçak seferlerinin 17 Aralıkta yeniden başlayacağını söyledi.
     Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, Rusyanın en büyük havayolu şirketlerinden UTair Havayolları tarafından Soçi-Trabzon arasında karşılıklı uçak seferlerinin başlayacağını belirtti.
     Oda olarak komşu ülkelerle kara, deniz ve hava ulaşım bağlantılarının güçlenmesini her zaman desteklediklerini ifade eden Hacısalihoğlu, Soçi-Trabzon uçak seferlerinin uzun bir aradan sonra yeniden başlamasının sevindirici olduğunu söyledi.
     Daha önce odanın girişimleriyle başlatılan ancak yolcu yetersizliği nedeniyle kalıcı olamayan Soçi-Trabzon uçak seferlerinin yeniden başlatılmasının, iş dünyasının da beklentisi olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, Komşu ülkeler ile ulaşım bağlantılarımızı her zaman hareketli ve canlı tutmalıyız. Soçi de bu anlamda önemli bir kent, orada 2014 Kış Olimpiyatları düzenlenecek. Bölge ülkelerine ulaşım imkanlarının genişlemesi, her açıdan bölgemize ve ilimize önemli katkılar sağlayacaktır diye konuştu.
     Soçiden Trabzona uçuşlar 17-24 Aralık tarihleri arasında pazartesi ve çarşamba, Trabzondan Soçiye salı ve pazar günleri, 25 Aralık 2012-26 Mart 2013 tarihleri arasında ise her iki şehirden uçuşların salı ve pazar günleri yapılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER