SMSden su kesintisi öğrenilebilecek

SMSden su kesintisi öğrenilebilecek


İZMİR (A.A) - İZSU Genel Müdürlüğünün Mobil Bilgilendirme Servisine kaydolan İzmirliler, yaşanabilecek su kesintilerini cep telefonlarından anında öğreniyor.
     İzmir Büyükşehir Belediyesinin içme suyu ve atık su hizmetleri veren kurumu İZSU, Mobil Bilgilendirme Servisini her geçen gün yeniliyor. Daha önce cep sisteme kayıt yaptırarak planlı su kesintilerini ilçe bazında öğrenebilen İzmirliler, artık mahallelerindeki şebeke değişimi, bakım ya da arıza kaynaklı su kesintisinden de anında haberdar olabiliyor. Bunun için www.izsu.gov.tr/sms adresine girerek TC kimlik numarası, abone numarası ve oturduğunuz mahallenin bilgisini eklemek yeterli oluyor.
     Açıklamada, su kesintisi duyurularının SMS aracılığıyla almak için herhangi bir GSM operatöründen 3599a TC kimlik mumarası yazıp bir boşluk bırakarak abone numarasının yazılıp mesaj atılması yeterli olacak.
     İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, önümüzdeki süreçte arıza nedeniyle oluşan su kesintilerini de cep telefonu aracılığıyla aktarmak için çalışma yürüttüklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İzmir
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber SMSden su kesintisi öğrenilebilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER