Sivasta cezaevi nakil aracının devrilmesi

Sivasta cezaevi nakil aracının devrilmesi -Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Yunus Emre Selvi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi


SİVAS (A.A) - Sivasta cezaevi nakil aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan sürücü Yunus Emre Selvi, hayatını kaybetti.
     Tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşamını yitiren Selvinin (31) cenazesi, Kılavuz Mahallesi İstiklal Camisinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verildi.
     Evli ve 1 çocuk babası Selvinin cenazesine, ailesi ve yakınları ile Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Sivastan Tekirdağa mahkum götüren cezaevi aracı, Sivas-Ankara Karayolu Haliminhanı mevkisinde dün yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrilmiş, kazada 2 astsubay, 1 uzman çavuş ve 11 er ile 12 mahkum ve 2 sürücü yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasta cezaevi nakil aracının devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER