Simavda evlenecek dar gelirli çiftlere giysi

Simavda evlenecek dar gelirli çiftlere giysi yardımı


KÜTAHYA (A.A) - Merkezi Konyada bulunan Mehir Vakfı, Simav ilçesinde evlenecek çiftlerin kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor.
     Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, AA muhabirine, vakfın yaklaşık 112 bin liralık giysi yardımını Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gönderdiğini söyledi.
     Maddi yetersizlikler nedeniyle evlenemeyen gençlere yardımcı olmak için kurulan vakfın, mutluluk sunan ellerini Simava da uzattığını belirten Ünal, şöyle devam etti:
     Damat adayları için takım elbise, tek ceket, yazlık mont ve ayakkabı, gelin adayları için bayan takım, gömlek, pardösü, tek ceket, abiye kıyafet, etek, şal ve ayakkabıdan oluşan toplam 3 bin 693 parça giyim malzemesinden oluşan yardımları 25 Temmuzdan itibaren dağıtmaya başlayacağız dedi.
     Ünal, bu duyarlı davranışlarından dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür ederek, ilçe merkezi, belde ve köylerde evlilik hazırlığı yapan çiftlerle yakın zamanda evlenmeyi planlayan nişanlı çiftlerin vakfa başvurarak yardımdan yararlanabileceklerini kaydetti.
     Yardım edilecek çiftlerin belirlenmesinde mahalle ve köy muhtarlarına büyük sorumluluk düştüğüne dikkati çeken Ünal, Görev alanlarındaki vatandaşlarımıza bilgi versinler. Onları vakfımıza yönlendirsinler diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Simavda evlenecek dar gelirli çiftlere giysi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER