SEDAŞ CEOsu Güven:

SEDAŞ CEOsu Güven: -SEDAŞın elektrik tasarruf cihazı adı altında satılan cihazlarla hiçbir ilgisi yoktur


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) CEOsu Bekir Sami Güven, SEDAŞın, elektrik tasarruf cihazı adı altında satılan cihazlarla ilgisinin olmadığını bildirdi.
     Güven, yaptığı yazılı açıklamada, müşterilerine cep telefonundan ulaşanların elektrik kullanımını azaltmadan tüketim miktarını ve fatura bedelini azaltacağını iddia ettikleri aletler sunduğunu ve şirketin adının kullanıldığını kaydetti.
     SEDAŞ onaylı olduğunu söyledikleri cihazların pazarlanmaya çalışıldığını belirten Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     SEDAŞın elektrik tasarruf cihazı adı altında satılan cihazlarla hiçbir ilgisi yoktur. Ayrıca SEDAŞ olarak böyle bir konuda şirketimizin müşterilerini araması söz konusu değildir. Müşterilerimizin bu tür bilime, mühendisliğe ve tekniğe aykırı iddialarda bulunan şirketlere itibar etmemelerini ve aldanmamalarını isteriz. Kamuoyunun bilgilenmesi ve bilinçlenmesi konusunda tüm kurumlara görev düşüyor. Sözde elektrik tasarruf cihazları tamamen bir aldatmadan ibarettir.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber SEDAŞ CEOsu Güven: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER