SATSO, Otomotiv Test Merkezinde ısrarcı

SATSO, Otomotiv Test Merkezinde ısrarcı -Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -"Şu anda uygun bir yer arıyoruz, bulduğumuz zaman Otomotiv Test Merkezini Sakaryada yapmak istiyoruz"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Otomotiv Test Merkezinin Sakaryada yapılması için uygun arazi aradıklarını söyledi.
     Kösemusul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezin Sakaryada kurulması amacıyla yoğun caba harcadıklarını belirterek, Kaynarca ilçesinde arazi baktıklarını, diğer ilçelerde de inceleme yapacaklarını anlattı.
     "Şu anda uygun bir yer arıyoruz, bulduğumuz zaman Otomotiv Test Merkezini Sakaryada yapmak istiyoruz" diyen Kösemusul, şunları kaydetti:
     "Uygun bir yer bulmamız lazım. Böyle bir yeri bulursak şansımız var. Daha önce Pamukovadaki bir araziyi gösterdik. Tabii bu iş için belli kriterleri var. Arazi çok güzel olmasına rağmen genişliği bakımından sıkıntı yaşadık. Sakaryanın bu konuda avantajları fazla. İklimi çok uygun ancak yeterli genişlikte bir alan bulmamız lazım."
    
     Muhabir: Belgin Yakışan - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SATSO, Otomotiv Test Merkezinde ısrarcı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER