Şarkışladan Kısa Kısa

Şarkışladan Kısa Kısa -Şarkışlada bir evde çıkan yangın hasara yol açtı


SİVAS (A.A) - Sivasın Şarkışla ilçesinde 3 katlı bir apartmanın birinci katında çıkan yangın nedeniyle evde hasar meydana geldi.
     İstiklal Mahallesinde 3 katlı bir apartmanın birinci katında oturan Sinan Merte (35) ait evin yatak odasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Şarkışla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin kontrol altına alarak kısa sürede söndürdüğü yangında yatak odasında bulunan eşyalar ve bazı elektrikli ve elektronik eşyalar yandı. Yangın nedeniyle evde hasar oluştu.
    
     -Mehmet Akif Ersoya Mektup yarışması-
    
     Eğitim Bir-Sen, Diyanet-Sen ve Veren El Derneği Şarkışla şubelerince düzenlenen Mehmet Akif Ersoya Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     İlçedeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Verel El Derneği görevlileri tarafından okullarında verildi. Yarışma sonunda birinciler çeyrek altın, ikinciler 100 lira ve üçüncüler ise 50 lira ile ödüllendirildi.
     Yarışmaya katılan tüm öğrencilere de Mehmet Akif Ersoyun Safahat adlı eseri hediye edildi.
    
     -Şarkışlada Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri-
    
     Selçuk Fen Dershaneleri Şarkışla Şubesince Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında seminer ve Güle Özlem adlı tiyatro gösterisi sundu.
     Şarkışla Belediyesi Seyfettin Soysal Konferans Salonunda gerçekleşen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
     Programda konuşan Selçuk Fen Dershaneleri Şarkışla Şubesi öğretmenlerinden Zeynep Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programa beklediklerinden fazla ilgi olduğunu belirtti.
     Gül Hanımlar Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Hatice Tıkaç ise Hz. Muhammedin hayatı hakkında bilgi verdi.
     Tıkaçın konuşmasının ardından Güle Özlem adlı tiyatro gösterisi sunuldu.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şarkışladan Kısa Kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER