Sanat merkezleri açılışa hazırlanıyor

Sanat merkezleri açılışa hazırlanıyor -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Ofis Sanat Merkezi ve Kentparkta inşa ettiğimiz sanat galerisini şehrimizin kültür sanat hayatına kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ofis Sanat Merkezi ve Kentparkta inşa edilen sanat galerisini Sakaryanın kültür ve sanat hayatına kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     İnşaat çalışmalarını inceleyen Toçoğlu, sanat merkezlerinin şehrin kültür-sanat hayatına önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Ofis Sanat Merkezini 5 bin 230 metrekarelik alanda inşa ettiklerini ifade etti.
     Ofis Sanat Merkezinde cep sinema ve tiyatro salonu ile kafeterya, kitabevi, SAMEK satış ofisi ve sergi salonu yer aldığını, tiyatro okulu da kuracaklarını kaydeden Toçoğlu, şunları söyledi:
     TZDK Yemekhanesini aslına uygun restore ederek modern bir sanat galerisine dönüştürdük. Sanat galerisinde yer alan sergi salonlarında hemşehrilerimiz birbirinden önemli ve güzel eserleri inceleme fırsatı bulacak. Ofis Sanat Merkezi ve Kentparkta inşa ettiğimiz sanat galerisini şehrimizin kültür-sanat hayatına kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışı çok yakında gerçekleştireceğiz.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sanat merkezleri açılışa hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER