Salihlide Eğitim Bir

Salihlide Eğitim Bir-Senin Kadınlar Günü etkinliği


MANİSA (A.A) - Salihli Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın üyeleri için etkinlik düzenledi.
     Öğretmen Evinde düzenlenen etkinlikte konuşan Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Salihli İlçe Temsilcisi Durmuş Küçük, kadınların iş hayatında 1857 yılında başladıkları hak mücadelesinde fazla bir ilerleme kaydedilemediğini belirtti.
     Eğitim-Bir-Sen olarak 8 Martın tüm ayrımcılıkların ve ötekileştirmelerin bittiği tarih olmasını istediklerini ifade eden Küçük, Memur-Sen Konfederasyonu olarak Kamuda Kılık ve Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza kampanyası düzenlediklerini hatırlattı.
     Küçük, Hükümete çağrımız, 8 Mart tarihini yıllardır ötekileştirilmiş ve örselenmiş kadınlar için bir milat yapmalarıdır. Aksi takdirde kamu çalışanları olarak bu konudaki kararlılığımızı devam ettireceğimizi ve 18 Martta işyerlerine sivil kıyafetle giderek, çağdışı yasağı yok sayıp yönetmeliği işlevsiz kılacağımızı bir kez daha deklare ediyoruz.
     Etkinlikte kadın üyelere karanfil dağıtıldı
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihlide Eğitim Bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER