Şahinbey hizmet tanıtım turu

Şahinbey hizmet tanıtım turu -Şehit aileleri, Şahinbey Belediyesinin çalışmalarını yerinde gördü


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Şehit Aileleri Derneği üyeleri Şahinbey Belediyesinin çalışmalarını yerinde gördü.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındırın da katıldığı Şahinbey hizmet tanıtım turu, sokak sağlıklaştırma ile Şıh Cami Meydan çalışmasının yapıldığı alanda başladı.
     Dernek üyeleri daha sonra Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, Akkent Spor Köyü, Karataş Kültür Merkezi, Nuripazarbaşı Bölgesindeki kentsel dönüşüm alanı, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Hanımlar Yüzme Havuzu, spor ve kültür merkezi ile Şahinbey Parkını gezdi.
     Yaşar Torun Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlık, bilgisayar ve bağlama kurslarını ziyaret eden dernek üyeleri, kursiyerlerle sohbet ettiler, salondaki spor aletlerini kullandılar.
     Dernek üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlunun da katıldığı teleferik turuyla geziyi tamamladı.
     Dernek Başkanı Hamza Bayındır, yaptığı açıklamada, Tahmazoğlunun her zaman kendilerinin yanında olduğunu belirtti.
     Dernek üyelerine belediyenin yaptığı hizmetleri gezdirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, şehit ailelerinin her zaman kendilerinin başının tacı olduğunu vurgulayarak, Onların haklarını hiçbir zaman bizlerin ödemesi mümkün değil. Çünkü onlar en sevdikleri yavrularını vatan ve bayrak uğruna seve seve feda ettiler. Şehitlik çok yüce bir mertebe Allah her insana nasip etmez. Allah bizleri onların şefaatine nail eylesin dedi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şahinbey hizmet tanıtım turu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER