Sağlık

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Özgülerden Karaosmanoğluna ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, Türkiyenin sağlık alanında dev hamleler yaptığını belirterek, bu nedenle belediye olarak anne adaylarına doğumdan önce ve doğumdan sonra süt verdiklerini söyledi.
     Halkın ve Kocaelinin sağlığıyla da yakından ilgilendiklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, Sağlıklı insanlar sağlıklı kentlerde yaşar anlayışıyla hareket ediyoruz. Kocaelinin havasının, suyunun, toprağının, denizinin kirletilmesine izin vermiyoruz dedi.
     Karaosmanoğlu, Kocaelide başlattıkları sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin Türkiyeye model olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Haftanın 3 günü halkımızla birlikte yürüyoruz. Bu yürüyüşlere 7den 70e katılım oluyor. Kocaeliyi spor alanlarıyla, spor sahalarıyla donattık. Okullarımıza basketbol potaları kurduk, masa tenisi takımları dağıttık. Spor okullarımızda binlerce genç yetişiyor. Sağlık alanında yapılan tüm faydalı çalışmalara destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER