Rusya ile Samsun arasında direkt uçak

Rusya ile Samsun arasında direkt uçak seferleri başladı


SAMSUN (A.A) - Rusya ile Samsun arasında direkt uçak seferleri başladı.
     Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Ticaret Odasının girişimleri sonucunda Rus havayolu şirketi Kuban Havayolları, Rusyanın Krasnodar bölgesiyle Samsun arasında salı ve cuma günleri direkt uçuş yapacak.
     Krasnodardan 32 yolcusuyla saat 11.15te havalanan Kuban Havayollarının Skyexpress.rudan kiraladığı uçak, 55 dakika sonra Samsuna indi. İlk sefer nedeniyle Çarşamba Havalimanında karşılama töreni düzenlendi.
     Karşılama töreninin ardından Kuban Havayolları satış sorumlusu Olga Jerebsova, Samsun Valisi Hüseyin Aksoyu makamında ziyaret etti.
     Burada konuşan Vali Aksoy, Samsun ile Krasnodar arasında yapılacak direkt uçuşlar nedeniyle büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
     Krasnodar ile Samsun arasındaki uçuşların daha önce İstanbul aktarmalı olduğunu anımsatan Aksoy, Aktarmalı uçuşlarda zaman kaybı artmakta. Rusya Federasyonuna yaptığımız ziyarette direkt uçuşları önemsediğimizi söylemiştik ve onların da bu konuda arzusu olduğunu görmüştük. Yürütülen çalışmaların ardından uçuşların başlaması nedeniyle memnunuz dedi.
     Jerebsova ise Aksoya teşekkür ederek, Yolcularımız da mutlaka memnun kalacaklardır. Çünkü yaklaşık bir saatlik deniz üstü uçuşu yapacaklar diye konuştu.
    
     Muhabir: Anıl Kuru - İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Rusya ile Samsun arasında direkt uçak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER