Ramazanda yardım eli gençlerden uzandı

Ramazanda yardım eli gençlerden uzandı -Adana Gençlik Platformu, 100 aileye Ramazan ihtiyaçları kapsamında yardım kolisi dağıttı


ADANA (A.A) - Adana Gençlik Platformu, Ramazanda ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda yardımında bulundu.
     Başkanlığını Miraç Tunç, Başkan vekilliklerini Ahmet Semih Öztürk ve Mehmet Can Arasın yaptığı Adana Gençlik Platformu, Ramazan nedeniyle, Sofralara Bereket Olalım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam Belediye Başkanları ile esnaf odaları başkanlarından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda yardım kolisi temin eden platform üyeleri topladıkları 100 koliyi ihtiyaç sahiplerine dağıttı.
     Adana Gençlik Platformu Başkanı Miraç Tunç, yeni oluşan platformlarının ilk organizasyonunda ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüp, sofralarını şenlendirmeyi planladıklarını vurguladı.
     Tunç, maddi durumu yetersiz ihtiyaç sahibi 100 aile tespit ettiklerini belirterek, Bu ailelerimizin bir aylık mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak miktarda gıda yardım kolisini hayırsever belediye başkanlarımız ve esnaf odası başkanlarımızdan temin ettik. Dağıtım sırasında ziyaret ettiğimiz ihtiyaç sahibi insanlarımızın yaptıkları hayır duaları bizleri duygulandırıyor. Bundan sonraki süreçte benzer sosyal yardımlara devam etmeyi planlıyoruz ifadelerini kullandı.
     Adana Gençlik Platformu Başkanı Miraç Tunç ile Başkan vekilleri Ahmet Semih Öztürk ve Mehmet Can Arasın yaptıkları gıda yardım kolisi dağıtımında duygusal anlar yaşandı. Adres tespiti için yaptıkları ilk saha araştırmasında yardım alacak bir ailenin yaşlı mensubunun hayatını kaybettiğini öğrenen yardımsever gençler bu duruma çok üzüldü.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Ramazanda yardım eli gençlerden uzandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER