Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Aliağa Petkim Başantrenörü Demir: Takımın başında çıktığım ilk maçta galip geldiğimiz için mutluyum -Türk Telekom Başantrenörü Bülbül: 2. yarıda oynadığımız oyunu ilk 2 periyotta oynasaydık, sko


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde, Türk Telekomu 81-79 mağlup eden Aliağa Petkimin başantrenörü Hakan Demir, Takımın başında çıktığım ilk maçta galip geldiğimiz için mutluyum dedi.
     Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Burak Bıyıktayın görevden ayrılmasının ardından Aliağa Petkimde başantrenörlük görevine getirildiğini hatırlatarak, katkılarından dolayı Bıyıktaya teşekkürlerini sundu.
     Takımda sistemini oturtmak içim zamana ihtiyaç olduğunu ifade eden Demir, Kaliteli, istekli oyuncular var. ABDli oyuncular da ellerini taşın altına sokacaklarını bugün bize tekrar gösterdi diye konuştu.
     Aliağa Petkimin, Beko Basketbol Liginin güzide kulüplerinden olduğunu belirten Demir, şöyle konuştu:
     Basketbol için her zaman var olması gereken, basketbolun içinde olması gereken bir camia. Ben de burada olduğum için ve takımın başında çıktığım ilk maçta galip geldiğimiz için mutluyum. Türk Telekom da iyi bir takım. Bugün de çok iyi oynadılar. Lig çok zorlu geçiyor. Her maç herkes için çok önemli. Bu bir başlangıç. Daha önümüzde çok maç var. Bu, şu andan itibaren bir maraton. Esas olan maratonu en iyi şekilde bitirmek. Bir hedef koymuyorum. Bir sonraki maç bizim hedefimizdir. Kimle oynadığımız önemli değil, her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz.
     Aliağa Petkim oyuncusu Melih Yıldız ise takımda yapılan başantrenör değişikliğinin oyuncular üzerinde olumlu etki yaptığını kaydetti.
    
     -Türk Telekom cephesi-
    
     Türk Telekom Antrenörü Ahmet Bülbül de karşılaşma boyunca savunma ile hücumda tutukluk yaşadıklarını belirtti.
     Karşılaşmanın ikinci devresinde daha etkili oynadıklarını anlatan Bülbül, 2. yarı oynadığımız oyunu, ilk 2 periyotta oynasaydık çok farklı bir skor olurdu. Sonradan açıldık. Kullanmamız gereken topları ve yapmamız gereken savunmayı yapamadık. Son bölümde 1-2 hatamızı Aliağa takımı değerlendirdi. İyi bir galibiyet aldılar, tebrik ediyorum diye konuştu.
     Türk Telekom oyuncusu Barış Güney ise kötü başladıkları karşılaşmanın ikinci yarısında toparlandıklarını, ancak 2 kritik hücumu değerlendirememelerinin mağlubiyeti getirdiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Zeynep Hoşgörür / Musa Samur
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER