Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki -Çok önemli bir galibiyet aldık -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa: -Mağlubiyeti hak etmedik


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçına ilişkin, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Prosinacki maçın ardından yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak, son 5 haftada 4. galibiyetlerine ulaştıklarını belirtti.
     Taraftarlara üç puan hediye ettikleri için çok mutlu olduklarını dile getiren Pnosinecki, şöyle devam etti:
     Oyuncularımın maçın genelinde ortaya koydukları mücadeleden oldukça memnunum. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk ve o şekilde de düşündüğümüz gibi zor geçti. Futbolcularımı mücadeleyi hiç bırakmadıkları için kutluyorum. Golü bulduktan sonra Gençlerbirliğinin beraberlik çabaları vardı ama biz serinkanlılığımızı korumayı bildik. Sonuç olarak bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlarda aynı başarıları göstermek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
     Kaleci Ertuğrul ise zor bir karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
     Futbolcu Okay da Gençlerbirliği galibiyetinin takımın üst sıralara yaklaşması adına çok önemli olduğunu kaydetti.
    
     -Gençlerbirliği cephesi-
    
     Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise kazanma hedefiyle çıktıkları karşılaşmadan puan almadan ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.
     Takımının mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayan Çapa, şunları kaydetti:
     İki takım da ligin ikinci yarısına çok iyi başlangıç yapmıştı. Bu bakımdan karşılaşma iki taraf için de çok önemliydi. Maçın ilk devresinde pozisyon üretemesek de topa fazla sahip olan ekip bizdik. Rakibimiz çok kontrollü oynadı. İkinci yarı ise iki takım da duran top organizasyonundan gol aramaya çalıştı. Nitekim de öyle oldu ve golü kalemizde gördük. Golden sonra fazlasıyla pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Yani oyunun genelinde bakıldığı zaman iyi olan taraf bizdik. Mağlubiyeti hak etmedik. Ama futbolda böyle durumlar var. Her zaman iyi oynayan kazanmıyor. Bugün de öyle oldu.
     Futbolcu Serkan, iki takımın da iyi mücadele ettiğini ifade ederek, Bugün kazanmak istiyorduk. Çünkü hedefimiz üst sıralara daha da yaklaşmaktı. Fakat yenildik, üzgünüz. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek, daha farklı sonuç ortaya çıkabilirdi. Olmadı, sağlık olsun diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Musa Samur
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER