Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -Aydın İl Emniyet Müdürü Temel, Vali Alı ziyaret etti


AYDIN (A.A) - Aydın Valisi Kerem Al, emniyet teşkilatının her geçen gün daha kaliteli standartlar altında halka hizmet sunduğunu söyledi.
     Aydın Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve beraberindeki heyet Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı nedeniyle Vali Kerem Alı makamında ziyaret etti.
     Emniyet teşkilatının halkın huzur ve güvenliği için halkla iç içe çalıştığını belirten vali Al, Emniyet teşkilatı her geçen gün daha kaliteli standartlar altında halka hizmet sunuyor dedi.
     Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel de, Aydında polis - vatandaş işbirliğinin son derece iyi olduğunu belirterek, 50 civarında ekibimiz 24 saat boyunca görev yapıyorlar. Vatandaşın duyarlılığından dolayı da teşekkür ediyoruz dedi.
    
     -Nazilli Belediye Başkanı Alıcıktan mesaj-
    
     Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, polisin olağanüstü gayretlerle hizmet yaptığını ve milletinin gönlünde taht kurduğunu belirtti.
     Alıcık, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polis teşkilatımıza müteşekkiriz. Nazilliler adına, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yılını kutluyorum.
    
     Muhabir: Suat Deniz - Bahattin Albayrak
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER