Pendik Ercan Görür İlköğretim Okulunda ders

Pendik Ercan Görür İlköğretim Okulunda ders zili, Kızılayın sürpriziyle çalacak


İSTANBUL (A.A) - Türk Kızılayı, 22 zihinsel ve fiziksel engelli öğrencinin eğitim gördüğü Pendikteki Ercan Görür İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine yarıyıl tatilinde bir sürpriz hazırladı.
     Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle yazdıkları kompozisyonları ve yaptıkları resimleri Türk Kızılayına hediye eden Pendik Ercan Görür İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine bir sürpriz hazırlandı.
     22 zihinsel ve fiziksel engelli öğrencinin eğitim gördüğü sınıf, öğrencilerin özel eğitimi için gerekli fiziksel ve zihinsel eğitim materyalleriyle donatıldı. Duvarları boyanan, yer döşemeleri yeniden yapılan sınıfa, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimi için gerekli oyuncaklar, oyun grupları ve eğitim materyalleri yerleştirildi.
     Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, yarıyıl tatilinin sona ermesinin ardından okulların açılacağı 11 Şubat Pazartesi günü öğrencilerle bir araya gelerek, yeni sınıflarında sürpriz yapacak.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Pendik Ercan Görür İlköğretim Okulunda ders Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER