Palta, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Palta, başarılı öğrencileri ödüllendirdi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, 2012 yılı Seviye Belirleme Sınavında (SBS) başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
     Palta, SBSde 500 tam puan alarak büyük başarı gösteren Kamber Gülizar Demir İlköğretim Okulu öğrencisi Hatice Aydın ile Sema Koleji öğrencileri Ceren Kılıç ve Muhammed Musaf Oksaşı aileleriyle birlikte makamında kabul etti.
     Palta, Aksarayı gururlandıran öğrencileri tebrik ederek, şunları kaydetti:
     Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda SBSde Aksarayda ciddi anlamda bir başarı görüyoruz. 500 tam puan alan 4 öğrencimiz var. Değişik kategoride olan arkadaşlarımız da var, onları tebrik ediyorum. Ben öncelikle SBSde 500 tam puan alan bu çocuklarımızı tebrik ediyorum. Allah muvaffak etsin diyorum. Ailelerini tebrik ediyorum. 500 tam puan çok ciddi bir başarı. Bir sınavda eksiksiz bütün sorulara doğru cevap vermek çok zor bir iş. Bu olağanüstü bir başarı. Sorular, öğrencinin psikolojik durumu hepsi bir araya gelecek ve 500 tam puan ortaya çıkacak. Zor bir iş. Öğrencilerimiz zoru başarmış o açıdan çok önemli. Bu başarıların devamını temenni ediyorum.
     Palta, Kamber Gülizar Demir İlköğretim Okulu öğrencisi Hatice Aydın ile Sema Koleji öğrencileri Ceren Kılıç ve Muhammed Musaf Oksaşı başarılarından dolayı tebrik ederek, fotoğraf makinesi ve kitap gibi çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Palta, başarılı öğrencileri ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER