Özhaseki, CHPli Baykal ile Karttan tazminat

Özhaseki, CHPli Baykal ile Karttan tazminat kazandı -Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, eski CHP Genel Başkanı Baykaldan 10 bin lira, CHP Konya Milletvekili Karttan ise 6 bin lira tazminat kazandı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekinin, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykaldan 10 bin lira, CHP Konya Milletvekili Atilla Karttan ise 6 bin lira tazminat kazandığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, CHPlilerin Kayseri Büyükşehir Belediyesi hakkında ortaya attığı iddiaların yalan ve iftiralardan oluştuğunun, sonuçlanan mahkeme kararlarıyla tek tek tescillendiği belirtildi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Özhasekinin son olarak, kendisine yönelik sözlerinden dolayı eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Baykal ile CHP Konya Milletvekili Karta tazminat davası açtığı hatırlatıldı.
     Kayseri 4. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davalar neticesinde, Özhasekiye yönelik sözlerinden dolayı, Baykalın 10 bin lira, Kartın ise 6 bin lira tazminat ödemesine hükmedildiği kaydedildi.
     Mahkeme heyeti mahkeme masraflarının da Baykal ve Karttan alınmasına hükmetti.
    
     Muhabir: Esma Aygün / İsmail İçer
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Özhaseki, CHPli Baykal ile Karttan tazminat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER