Öğretmenlerden Vali Akpınara ziyaret

Öğretmenlerden Vali Akpınara ziyaret


BİLECİK (A.A) - Bilecik Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ile bir grup öğretmen ve öğrenci, Vali Halil İbrahim Akpınarı makamında ziyaret etti.
     Vali Akpınar, Şişman ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Halil Kiraz, öğretmen ve öğrencileri kabulünde, öğretmenliğin, gücünü sevgiden alan, malzemesi insan olan onurlu bir meslek olduğunu bildirdi.
     Her çeşit mesleğin toplumdaki bireylere kazandırılmasının, öğretmenlik sayesinde olduğunu ifade eden Akpınar, şöyle konuştu:
     Ülkenin geleceği çocukların yetiştirilmesinde öğretmenlerin önemli görev ve sorumlulukları bulunuyor. Öğretmenlerimizin, bu önemli ve kutsal görevlerini vatan ve millet sevgisiyle en iyi şekilde yapacaklarına yürekten inanıyorum. Öğretmenlerimiz çocuklarımızı en zor şartlarda dahi ülkesine ve milletine olan bağlılık ve hizmet anlayışından kopmadan, erdemli, hoşgörü sahibi, insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler olarak hayata hazırlamayı kendilerine ilke edinmiştir. Atatürkün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmayı hedefleyen, özverili, çevresine güven ve inanç veren, insan ve yurt sevgisiyle dopdolu bir kişi olarak tarif edilebilecek öğretmenlere, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır diyerek hem büyük sorumluluklar yüklemiş hem de değerlerini anlatmıştır. Öğretmenler Gününü kutlarken başta Başöğretmenimiz Atatürk olmak üzere bu gün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin aile bireyleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmesini temenni ediyorum.
     Akpınar, daha sonra ziyaret anısına konuklarına çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Öğretmenlerden Vali Akpınara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER