Muştaki çatışma

Muştaki çatışma -Hasköy ilçesindeki çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Mehmet Çaparın cenazesi, memleketi Osmaniyede toprağa verildi


OSMANİYE (A.A) - Muşun Hasköy ilçesi kırsalında güvenlik güçlerine teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Mehmet Çaparın (37) cenazesi, memleketi Osmaniyede toprağa verildi.
     Adanadan Tehçi köyündeki baba evine getirilen şehidin cenazesi, burada yakınlarından helallik alınmasının ardından Tehçi Merkez Camisine getirildi.
     Şehidin eşi Zübeyde ve annesi Cennet Çapar ile bazı yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Zübeyde Çapar, eşinin tabutuna sarılarak Hakkını helal et dedi.
     Şehidin ağabeyi Emekli Uzman Çavuş İbrahim Çapar ise Ordu sağ olsun. Ağam benim yapamadığımı sen yaptın. Bayrağına kurbanım kardeşim diyerek duygularını dile getirdi.
     Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah da, şehidin oğlu Ali Deniz (13) ile şehidin babası Ali Çapar ve kardeşlerine baş sağlığı diledi.
     Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul, cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından şehidin naaşı askeri törenle götürüldüğü köy mezarlığına defnedildi.
     Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Muştaki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER