KEYDER 2. Başkanı Tülüce:

KEYDER 2. Başkanı Tülüce: -Öğrenciler, pırıl pırıl boyanmış ve temizlenmiş okullarda eğitim görmektedirler


ZONGULDAK (A.A) - Karadeniz Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği (KEYDER) 2. Başkanı Abdullah Tülüce, Öğrenciler, pırıl pırıl boyanmış ve temizlenmiş okullarda eğitim görmektedirler dedi.
     Tülüce, düzenlediği basın toplantısında, yeni eğitim-öğretim yılında çeşitli sıkıntılar olduğunu gözlemlediklerini belirterek, sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.
     Yeni eğitim-öğretim sürecine geçilmesinin ardından geçmiş yıllardan gelen derslik yetersizliğinin bilinmesine rağmen, okul türlerinin belirlenmesinden kaynaklı sorunlar olduğuna dikkati çeken Tülüce, şöyle konuştu:
     İlimiz geneline gelen ve il özel idarelerince eğitime ayrılan yatırım ve donatım gibi ödeneklerin paylaşımının ilçe nüfuslarına bakıldığında dengeli olarak dağıtılmadığı görülmektedir. İlkokul, ortaokul ve liselerimizde kayıt döneminde bağış alınmamasına rağmen özverili idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve fedakar velilerimiz sayesinde bugün bütün okullarımızda hummalı bir çalışma yürütülmektedir. Öğrenciler, pırıl pırıl boyanmış ve temizlenmiş okullarda eğitim görmektedirler. İlçe Trafik Komisyonunun, eğitim alanındaki yeni düzenlemeleri de dikkate alarak servis sayılarının arttırılması için gerekli tedbirleri alacağını düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber KEYDER 2. Başkanı Tülüce: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER