Muşta kadınlar çay partisinde buluştu

Muşta kadınlar çay partisinde buluştu


MUŞ (A.A) - Muşta görevli memurların eşleri, moral ve dayanışma amacıyla birlik ve beraberlik çayı partisi düzenledi.
     İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmazın eşi Hacer Durmazın öncülüğünde düzenlenen birlik ve beraberlik çayı partisi, Şeker Fabrikası salonunda yapıldı.
     Organizasyona ev sahipliği yapan Emniyet Teşkilatı Hanımları Yardımlaşma Derneği Muş Şube Başkanı Hacer Durmaz, moral ve dayanışma için bir araya geldiklerini söyledi.
     Durmaz, Ülkenin huzura kavuşması adına, gece gündüz demeden çalışan eşlerimize en büyük desteği sağlayan siz hanımefendi arkadaşlarımız ve Muşlu hanımlarla kaynaşma ile moral buluşması için bir araya geldik. Ülkemizin ve teşkilatımızın gelişip ilerlemesi, fikir, duygu ve düşünce alanında, birlikte hareket etmemize, kalplerimizin bir atmasına bağlıdır dedi.
     Evde eşlerimize destek olalım, çarşıda, pazarda, devletimizi ve teşkilatımızı çok iyi temsil etmek zorunda olduğumuzu unutmayalım diyen Durmaz, şöyle konuştu:
     Sabırlı ve ısrarcı olalım. Yaşamımızı sıradan insanlar olarak sürdürelim. En önemlisi de kalpleri kırmak yerine tamir ederek yolumuza devam edelim. Toplum içerisinde, nezaket ve inceliğine imrenilen, güven duyulan ve aranan bir teşkilatın mensupları olarak anılmak için elimizden gelen tüm gayreti gösterelim.
     Konuşmanın ardından çay partisine katılan kadınlar, ikram edilen yiyeceklerden yedi. Davetliler, çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
     Etkinliğe Vali Ali Çınarın eşi Elife Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dedenin eşi Yıldız Dede, polis eşleri ve Muşlu kadınlar katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muşta kadınlar çay partisinde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER