Muşta dondurucu soğukta rafting keyfi

Muşta dondurucu soğukta rafting keyfi -SODES kapsamında Kano-Kürek-Yelken Suyun Bereketi Projesi başladı


MUŞ (A.A) - Muşta Sosyal Destekleme Programı (SODES) kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen Kano-Kürek-Yelken Suyun Bereketi Projesinin uygulamalı çalışmalarına başlandı.
     Proje kapsamında, tarihi Murat Köprüsü mevkisinde dondurucu soğukta sporcular kış ayında rafting yapma heyecanı yaşadı.
     Muş Su Sporları Spor Kulübü Başkanı Şahin Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rafting faaliyetinin ilk çalışmalarını bugün yaptıklarını söyledi.
     Dondurucu soğukta ilk antrenmanlarına çıktıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
     Yerde yoğun karın olması ve mevsimin baharla kışın birbiri ile geçiş yaptığı süre içerisindeyiz. Bu gün itibariyle ekibimiz ilk antrenmanlarına başladı. Bundan sonra inşallah düzenli bir şekilde çalışmalarımız devam edecektir. Kulübümüz bünyesinde rafting ve kano faaliyetleri bulunmaktadır. Bu yıl ilk rafting faaliyetlerimize başladık. İnşallah önümüzdeki süreçte kano çalışmalarımıza da başlayacağız.
     Projede gönüllü olarak eğitmenlik yapan Ferit Önlü ise, kış ayında rafting sporu ile boş zamanlarını değerlendirdiklerini belirtti.
     Kar kalınlığının yaklaşık yarım metreyi bulduğu kentte rafting heyecanı yaşamanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Önlü, Murat Köprüsünün önünde güzel bir ortamda havanın ve suyunun da güzel olduğu bir günde rafting yapıyoruz. Yaptığımız rafting faaliyetimiz, Muşun tanıtımı açısından çok önemli. Kış mevsimi boyunca topladığımız enerjimizi burada raftingi yaparak harcamaya çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Muşta dondurucu soğukta rafting keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER