Maçın ardından

Maçın ardından -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: Kazanmak çok güzel, mutluyuz -Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş: Bizim için üzüntü verici bir maç oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 2-1 kazandıkları Samsunspor maçına ilişkin, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
     Osman Özköylü, maçın ardından yaptığı açıklamada, Samsunspor karşılaşmasını kazanarak, ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkarmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
     Samsunspor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:
     Kazanmak çok güzel, mutluyuz. Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Bundan sonra da maçlar zor olacak. Çünkü her takımın kendine göre hedefleri var. Samsunspor da bugün çok iyi mücadele etti. Fakat biz bugün kazanmayı çok istedik. Kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. Mağlup duruma düşmemize rağmen tempomuzdan hiç ödün vermedik. Oyucularım yüreklerini ortaya koyarak çok iyi mücadele etti. Bizim takım, gurur duyulacak bir takım. Herkesin bu takıma inanmasını istiyorum. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlamıştık ve o doğrultuda ilerliyoruz. Az bir yolumuz kaldı, önümüzde 9 maç var. Bu kadar çalıştık, bu kadar çaba gösterdik, bu noktalara geldik. İnşallah hedefimize emin adımlarla gideceğiz.
    
     -Samsunspor cephesi-
    
     Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise iyi mücadele ettikleri bir karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
     Kayseri Erciyesporu galibiyetten dolayı kutlayan Durmuş, şöyle devam etti:
     Maça 3 puan hedefiyle çıkmıştık. Çünkü ihtiyacımız vardı. Bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyorduk. Oyuna da iyi başladık ve golü de bulduk. Pozisyonları değerlendirsek ikinci golü de bulabilirdik ama olmadı. İkinci yarı da istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İki dakika içinde kalemizde 2 gol gördük. Bu gollerle rakibimiz moral bulurken, biz ise demorilize olduk. İki dakikada her şey tersine döndü. Maalesef mağlup olduk. Bizim için üzüntü verici bir maç oldu. İyi mücadele ettik ama karşılığını alamadık. Artık önümüzdeki maçları kazanarak, bulunduğumuz konumdan kurtulmak istiyoruz. Oradan ayrılacak gücümüz, kadromuz var.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER