Mavi kapaklar bir engelliye daha umut

Mavi kapaklar bir engelliye daha umut oldu


MUĞLA (A.A) - Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, işitme ve bedensel engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.
     Kesikkapı Mahallesi Bademli Bahçe mevkisinde yaşayan yüzde 94 oranında işitme ve bedensel engelli Gülhan Uçara mavi kapak kampanyası kapsamında alınan tekerlekli sandalye, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcının talimatıyla verildi.
     Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak, engelli Uçarı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini teslim etti.
     Kabak, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaçlarının gidermek konusunda her zaman ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.
     Uçarın babaannesinin engelliler için düzenlenen bir sunuma katıldığını ve kendilerinden tekerlekli sandalye talebinde bulunduğuna dikkati çeken Kabak, "Biz de başkanımızdan aldığımız talimatla teslim işlemine vesile olduk. Mavi kapak projesinin 3 yıldır istikrarlı bir şekilde yürütülmesi, Fethiye halkının vicdani ve çevreci samimiyetini ortaya koyuyor. Mavi kapakları toplayarak bu projeye destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Mavi kapaklar bir engelliye daha umut Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER