Malatya Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Keskin:

Malatya Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Keskin: -"Battalgazi ilçesinde mekanların geniş olduğu, çağa ve zamana uygun bir sanayi sitesinin kurulması gerekiyor"


MALATYA (A.A) - Malatya Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin, Battalgazi ilçesinde mekanların geniş olduğunu belirterek, "Çağa ve zamana uygun bir sanayi sitesinin kurulması gerekiyor" dedi.
     Keskin, Battalgazi ilçesindeki sanayi sitesini ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
     Sanayi sitesinde düzenlenen toplantıda konuşan Keskin, "Amacımız sorunları yerinde tespit etmek ve çözmek. Malatya artık büyükşehir oldu. 2014 yılında ise Malatyamız tamamen Büyükşehir statüsüne kavuşacağı için özellikle yerleşim ve merkezlerde kalan küçük sanayi sitelerine yönelik bir planlama yapılması gerekiyor. Battalgazi ilçesinde esnafın çok rahat giriş ve çıkış yapabileceği, mekanların geniş olduğu, çağa ve zamana uygun bir sanayi sitesinin kurulması gerekiyor. Sanayi sitesinin kurulması için gereken girişim ve başvurularda bulunacağız" diye konuştu.
     Esnafı gezerek sorun ve talepleri dinlediklerini aktaran Keskin, "Esnaflarımız gelen idareci ve siyasetçilere de sorunlarını anlatmalı. Esnaflarımız idareci ve siyasetçiler geldiği zaman ayrı bir tavır koyuyor, esnaf teşkilatları geldiği zaman ayrı bir tavır koyuyor. Aslında çözüm noktası siyasetçilerdir" dedi.
     Keskin, kendisine iletilen sorunları takip edeceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Malatya Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER