Malatya Devlet Hastanesinin yıkılması tartışmaları

Malatya Devlet Hastanesinin yıkılması tartışmaları -Malatya Fikir Adamları Derneği Başkanı Yılmaz: -Malatya Devlet Hastanesinin yerinde kalmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz


MALATYA (A.A) - Malatya Fikir Adamları Derneği Başkanı Hacı Bayram Yılmaz, Malatya Devlet Hastanesinin yerinde kalmasının daha uygun olacağını düşündüklerini belirtti.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatya Devlet Hastanesinin kaldırılarak arsasının TOKİye devredilmesi konusundaki tartışmaları hatırlatarak, halkın Malatya Devlet Hastanesinin kapanmamasını istediğini ifade etti.
     Devlet hastanelerinin birleştirilmesinin gelecekte nüfus artacağı için izdihama yol açabileceğini anlatan Yılmaz, Malatyanın doğu ve batısındaki hastanelerin mevcut haliyle kalması gerektiğini söyledi. Ayrıca kentin kuzey ve güney kesimlerine de birer devlet hastanesi yapılarak ihtiyaç sahiplerinin sağlık hizmetlerine kolay ulaşmasının sağlanması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, böylece halkın huzurunun ve refahının artacağına inandıklarını dile getirdi.
     Konuya iktidar ve muhalefet partilerinin milletvekillerinin de hassasiyetle yaklaşmalarının temenni eden Yılmaz, Malatya Devlet Hastanesinin yerinde kalmasının daha uygun olacağını düşünüyoruz. Yeni yapılacak İstasyon Kavşağındaki 600 yataklı hastanenin 20-25 yıl sonraki nüfusu karşılayacak şekilde olmadığını görmekteyiz dedi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Malatya Devlet Hastanesinin yıkılması tartışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER