Malatya Belediye Başkanı Çakır, Memur-Seni ziyaret

Malatya Belediye Başkanı Çakır, Memur-Seni ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Memur-Sen Malatya Şubesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırımı yeni sendika binasında ziyaret ederek, sendika yöneticileriyle istişare toplantısı yaptı.
     Yıldırım, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, kamuda kılık kıyafet serbestliğiyle ilgili bir kampanya yürüttüklerini hatırlattı. Yıldırım, sivil itaatsizlik eylemlerinin kılık kıyafet yönetmeliği değişene kadar devam edeceğini ifade etti.
     Türkiyede 700 bin Memur-Sen üyesinin eyleme devam ettiğini belirten Yıldırım, sorunun çözüleceğine inandıklarını kaydetti.
     Belediyenin çalışmalarına da değinen Yıldırım, Malatyanın kabuğunu değiştirdiğini gün be gün görüyoruz. Belki aynı anda pek çok yerde çalışma yapılınca insanlar rahatsız oluyor ama her nimetin bir külfeti var. Biz bu nimetin sonunda çok güzel olacağını düşünüyoruz ifadelerini kullandı.
     Çakır da Malatyanın herkesin ortak evi olduğunu vurgulayarak, kentte yaşayan herkesin şehrine gelecek yatırımları, şehrin gelişmesi, kalkınması konularında bir düşüncesinin, duyarlılığının olması gerektiğini belirtti.
     Kentte çok sayıda inşaat sahası bulunduğunu anımsatan Çakır, modern bir şehir imajı oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi. Çalışmaların zaman zaman trafik yoğunluğuna yol açtığını ifade eden Çakır, Şehrimizi geliştirmek, belli bir yere taşımak istiyorsak bunları mutlaka yapmamız lazım. Bunu daha hızlı yapmaya gayret ediyoruz ama halkımızdan da anlayış bekliyoruz değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, Memur-Seni ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER