KUZKA İneboluda analiz toplantısı yaptı

KUZKA İneboluda analiz toplantısı yaptı


KASTAMONU (A.A) - Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından İneboluda analiz toplantısı düzenlendi.
     Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Mustafa Şerbetçi İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki potansiyelin yeterince kullanılamadığını söyledi.
     Görgülüarslan, bu potansiyeli harekete geçirebilmek için özellikle bu ülkenin girişimcilerinin ve bu ilçeye gönül vermiş olan insanların hayal etmeleri, kendilerine inanmaları ve güvenmeleri gerektiğini kaydetti.
     KUZKA Programlama ve Stratejik Araştırmalar Birimi Başkanı Mustafa Gül de, 2014-2023 yıllarını kapsayan bölge planı hazırlama çalışmaları kapsamında ilçe analizleri düzenlediklerini belirterek, Kastamonu ve bölge içerisinde diğer illeri, 10 yıl içinde Türkiyede nasıl bir yerde göreceğimizi ve projelerimizi gerçekleştirebilmemiz için ne yapmamız gerektiğini değerlendiriyoruz. 2023de nasıl bir İnebolu istiyoruz, bunları planlıyoruz dedi.
     KUZKA uzmanı Emine Merve Keser tarafından yapılan İnebolu ilçe analizi sunumunun ardından toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi.
     Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yaşar, İnebolu Limanı Başkanı Ergün Kayalı, daire amirleri, işletmeciler ve KUZKA yetkilileri katıldı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldırım
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber KUZKA İneboluda analiz toplantısı yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER