Kumlucada ödüllü yarışma düzenlenecek

Kumlucada ödüllü yarışma düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi tarafından üçüncüsü basılacak Hoş Sada 3 kitabı için ödüllü yarışma düzenleneceği bildirildi.
     Kumlucada 5 yılda bir basılan Hoş Sada kitabının üçüncü baskısı için ödüllü yarışma düzenlenecek. Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üçüncüsü basılacak olan Hoş Sada kitabı için mani, hikaye, resim, şiir, fotoğraf ve mektup dallarında ödüllü yarışma düzenlediklerini söyledi.
     Yarışmanın ilk, orta ve lise öğrencileri ile vatandaşların ayrı ayrı katılacakları kategorilerde yapılacağını ifade eden Falay, başvuruların 1 Marttan itibaren Halkla İlişkiler Bürosuna yapılabileceğini belirtti.
     Falay, şöyle konuştu:
     Yarışmaya katılmak isteyenler, yarışma şartnamesini Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzden edinebilirler. Yarışmada her dalın birincisine çeyrek altın, ikincisine tablet bilgisayar, üçüncüsüne ise Mp4 çalar hediye edilecek. Yarışmanın konusu Kumluca olacak. Buna göre yarışmaya katılmak isteyenler hangi kategoride katılacaklarsa, Kumluca temasını işleyerek yarışmaya katılabilecekler.
     Yarışmaya son katılımın 5 Nisan olduğunu kaydeden Falay, yarışmada dereceye giren eserlerin Hoş Sada 3 kitabında yayınlanacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada ödüllü yarışma düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER