KTOda her üyenin bir temsilcisi olacak

KTOda her üyenin bir temsilcisi olacak -KTO Başkan Adayı Hiçyılmazdan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz, odada her üyenin bir temsilcisi olması için proje hazırladıklarını söyledi.
     Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Hiçyılmaz, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Altınkaya, KTO adaylarının mümkün olduğunca seçmenleriyle buluşması gerektiğini belirterek, Adaylar, kamuoyunu seçimler hakkında bilgilendirmeli, ulaşamadıkları noktada da adayların medya kuruluşlarıyla buluşmaları sağlanmalı diye konuştu.
     Adayların kendilerini seçmenlere anlatması gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz ise şunları belirtti:
     Bu süreçte seçimlere kadar projelerimizi anlatmak için televizyonlara çıkmayı düşünüyoruz. Seçim hakkında üyelerimize yönelik anket yaptık. Üyelerden Beklenti Anketi adı altında KTOdan beklentilerinin neler olduğunu öğrenmemiz adına bir anket gerçekleştirdik. Bu ankette üyelerin en çok sorunu yaşadığını belirledik. Biz şunu yapacağız personel belirleyip her üyemizin temsilcisi olacak bu sayede üyemizin bir sıkıntısı olduğu zaman onun temsilcisi devreye girecek. Böyle bir sistem kurmak istiyoruz.
     Ziyaret sonrası Başkan adayı Hiçyılmaz, Altınkayaya projelerini anlatan bir broşür verdi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KTOda her üyenin bir temsilcisi olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER