Kozanda en güzel balkon ve bahçe

Kozanda en güzel balkon ve bahçe yarışması


ADANA (A.A) - Kozan Kent Konseyi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında "En güzel bahçe ve balkon" yarışması düzenledi.
     Kent Konseyi, Yürütme Kurulu, Çevre Sorunları Komisyonundan yapılan yazılı açıklamada, bu yıl, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, şehir estetiği ve güzelliğini sağlamak, çevre bilincini geliştirmek amacıyla "En güzel bahçem" ve "En güzel balkonum" yarışmaları düzenlendiği bildirildi.
     Yarışmaya aile fertlerinden 12 yaş ve üzeri bir bireyin başvurusunun yeterli olduğunun belirtildiği açıklamada, yarışmaya katılmak isteyenlerin bahçe veya balkonlarına ait faklı cephelerden çekilmiş 5 adet fotoğrafı, ad ve soyad yazmadan sadece rumuz, konut adresi, telefon ve e-posta adresi bilgileri ekleyerek, 24 Mayıs tarihine kadar, [email protected] elektronik posta adresine göndermeleri istendi.
     Finale kalan 3 balkon ve 3 bahçe arasından juri üyelerinin yerinde yapacağı değerlendirme sonrası en güzel bir balkon ve bir bahçenin sahibi 5 Haziranda Muhsin Yazıcıoğlu parkında düzenlenecek etkinlikte ödüllendirilecek.
     Başvuru şartları ve sonuçlar Kozan Kent Konseyi ve Kozan Belediyesinin resmi internet sitesinden de duyurulacak.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozanda en güzel balkon ve bahçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER