Köse Belediye Başkanı Aygün:

Köse Belediye Başkanı Aygün: "Araç parkımıza otobüs ve kamyonet dahil ettik"


GÜMÜŞHANE (A.A) - Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, araç parkına otobüs ve kamyonet dahil ettiklerini bildirdi.
     Aygün, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede bulunan Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ulaşımda sorun yaşamamaları için çalışma başlattıklarını belirtti.
     Çalışma kapsamında bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğüne otobüs satın almak için müracaatta bulunduklarını ifade eden Aygün, şunları kaydetti:
     "Talebimizin uygun görülmesi üzerine satış kararı alınan yolcu taşıma otobüsü, belirlenen ücreti yatırılarak yasal işlemleri gerçekleştirildikten sonra belediyemiz araç parkına dahil edildi. Talebimizin karşılanmasında emeği geçen Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Maşuk Meteye ve Daire Başkanı hemşehrimiz Nazmi Altuntaşa çok teşekkür ederim.
     Ayrıca günlük işlerde kullanılmak üzere Eyüp Belediye Başkanlığına yapılan talebimizin uygun görülmesi üzerine cüzi bir ücretle satın alınan kamyonet de araç parkımıza dahil edilerek hizmet vermeye başlamıştır. Hemşehrimiz Ulaşım Hizmetleri Müdürü Muhammet Akana teşekkür ediyorum. Belediyelerimize destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaşa ve ekibine de şükranlarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Köse Belediye Başkanı Aygün: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER