Kırşehirde 54 iş yeri denetlendi

Kırşehirde 54 iş yeri denetlendi


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, zabıta ekiplerinin, şubat ayında 54 iş yerini denetlediğini bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, içkili restoran, lokanta ve kebapçılara yönelik olarak yapılan 54 iş yeri denetimi sonunda, 2 iş yerine genel tertip ve düzen eksikliği nedeniyle ihtar verildiğini ifade etti.
     Vatandaşların sağlığı için zabıta denetimlerinin devam edeceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:
     Halkımızın sağlığı bizim ilk önceliğimiz. Belediye olarak sağlık konusunda çok hassasız. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız olarak devam ederek kurallara uymayan bütün iş yerlerine gerekli işlemleri yapacağız. Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. Zabıta ekiplerimiz de bu konuda çok hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın gıda üretimi yapan imalathanelerden ürün alırken oldukça dikkatli olmalarını, sağlıksız koşullarda üretim ve satış yapan işletmeleri Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün Alo 153 şikayet hattı veya 214 10 10 numaralı AK MASA İletişim Servisine ihbar etmelerini istiyorum.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirde 54 iş yeri denetlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER