Kılık kıyafet özgürlüğü için başlatılan imza

Kılık kıyafet özgürlüğü için başlatılan imza kampanyası


MUŞ (A.A) - Memur-Sen Konfederasyonunca, kılık kıyafet özgürlüğü için başlattığı 10 milyon imza kampanyası tamamlandı.
     Muş Memur-Sen İl Başkanı Feyat Asya, yaptığı yazılı açıklamada, yurt genelinde başlatılan imza kampanyasının hedeflenen noktaya ulaştığını belirtti.
     Toplanan imzaların genel merkezlerindeki yönetim kurulu tarafından Başbakanlığa sunulacağını ifade eden Asya, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Darbecilerini yargılayan Türkiye, darbe anayasasıyla yönetilme, hatta darbe anayasasında bile yer almayan kılık-kıyafet yönetmeliği ile kamu görevlilerinin özgürlüklerini kısıtlaması ayıbından kurtulmalıdır. Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü ve memur sendikaları konfederasyonu olarak üzerimize düşeni yaptık. Milletimizin yasakların kaldırılmasına yönelik taleplerini, imza kampanyamızla Başbakana iletiyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir, TBMMnindir, siyaset kurumunundur. Kampanyayı başlattığımız ilk günden itibaren milletimizin ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Halktan karşılık bulacağına inandığımız kampanyamızın beklentimizin üzerinde ilgi görmesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesi olmuştur.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Kılık kıyafet özgürlüğü için başlatılan imza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER