Kepez Park Varsak projesi Kepeze renk

Kepez Park Varsak projesi Kepeze renk katacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesince yapılan ve içinde kapalı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu Kepez Park Varsak projesinin ilçeye farklı bir renk katacağı belirtildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya ile Kepeze sosyal ve ekonomik hareketlilik kazandıracak Kepez Park Varsakın projesinin ihalesinin gerçekleştiğini temelinin de haziranda atılacağını açıkladı. Proje kapsamında Varsak Stadının yıkımına başlandığını ve yıkımın bir hafta süreceğini belirten Tütüncü, yıkımda ortaya çıkacak hafriyatın da yol yapımında kullanılacağını bildirdi.
     Proje kapsamında yapılacak olimpik yüzme havuzunun da Kepeze ayrıcalık kazandıracağını ifade eden Tütüncü, ilçeye 10 kulvarlı, olimpik ölçülere sahip üzeri kapalı, 150 kişilik tribünü olan bir yüzme havuzu kazandıracaklarını kaydetti. Kapalı yüzme havuzunun yanı sıra güneşlenme terası, açık yüzme havuzu da yapılacağını anlatan Tütüncü, projede masal adası, 4 adet sinema salonu, ağaçlık dinlenme ve piknik alanlarının da yer aldığını bildirdi.
     Bölgede basketbol, futbol, yürüyüş alanı ile yapay göl oluşturacaklarını belirten Tütüncü, projede yer alan masal parkını çocuklara armağan ettiğini ifade etti.
     Tütüncü, Kent Ormanı Meşe Kapısı kısmında şubat ayında temeli atılan 3 bin kişilik Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosunun da haziran ayından itibaren Antalyanın kültür ve sanat hayatına renklilik kazandıracağını kaydetti.
     Tütüncü, Kepez için düşledikleri hayallerin tek tek gerçekleştiğini bildirdi.
     (HÖ-HS)
<< Önceki Haber Kepez Park Varsak projesi Kepeze renk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER