Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sidal:

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sidal: İki tane final maçımızı kazanıp, Süper Lige çıkmak istiyoruz


İSTANBUL (A.A) - TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kasımpaşanın futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, ligde son iki maçlarını kazanarak, Süper Lige çıkmak istediklerini söyledi.
     Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın TKİ Tavşanlı Linyitspor ile zorlu bir maç yapacaklarını kaydederek, Rakibimiz geçen hafta Elazığsporu yenerek, çok iyi bir takım olduğunu gösterdi. Zaten ligde kolay rakip yok. İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz dedi.
     Rakiplerinin alacağı sonuçlarla ilgilenmediklerini vurgulayan Sidal, İki final maçımızı kazanıp, Süper Lige çıkmak istiyoruz. Son maçın son saniyesine kadar aynı motivasyonla devam edeceğiz. Rakiplerimizin alacağı sonuçlara bakmıyoruz. Kendi maçlarımızı kazanıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz diye konuştu.
     Kasımpaşada sakatlığı bulunan Halil Çolak ile sarı kart cezalısı olan Luiz Henrique, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında forma giyemeyecek.
     Bu arada, Kasımpaşa yarınki maçını kazanırsa, diğer maçların sonuçlarına göre bitime 1 hafta kala Süper Lige doğrudan çıkma hakkını elde edebilir.
     Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadında saat 14.00te başlayacak Kasımpaşa-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.
     (CAY-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sidal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER